Peter Hedstrom

TEAMET

Robin Eriksson
Började som praktikant hos Hedströms Motorsport 2012, när han gick sin tävlingsmeknikerutbildning på Stjerneskolan. Efter avslutad utbildning blev han kvar i teamet och är allroundmekanikern.

 

 

Nicklas Hagström
Var Peters konkurrent på banan redan den första juniortävlingen. Men Nicklas, som har SM-medalj i rallycross av finaste valör, är inte bara en hejare bakom ratten. När det kommer till teknik översätter Nicklas snabbt det han ser och Peter berättar, till praktiken i bilens avancerade mekanik.

 

Tommy Nilsson
Är teamets fixare och ansvarar för allt från mat och dryck till att däcken fixas och bilarna hålls rena och fräscha.

 

 


Henric Kalnäs
Med sitt glada humör som lätt smittar av sig är han något av teamets joker. Henric håller full koll på trailer/buss, lastning, reservdelshållning och är något av spindeln i nätet.

 

 

Robin Holmberg
Började som praktikant från Stjerneskolan under vintern 2016-2017 och har förutom ett brinnande motorsportintresse, redan skaffat sig mycket erfarenhet från mekanikerlivet, då han även frekvent tävlar i folkrace själv.

 

 

Henrik Varg och Martin Granqvist
Ser vi oftast med en bärbar dator och kabel som snabbt kopplas till bilens motorstyrsystem. De är teamets motortekniker som har full koll på alla värden under huven och motorernas drift.

adv 1