Peter Hedstrom

God Jul önskar teamet!

 – Många nya spännande saker på gång….

Vi hos Hedströms Motorsport vill med denna julhälsning passa på att önska alla er sponsorer, anställda, vår kära rallycrosspublik och våra supporters, en RIKTIGT GOD JUL & ETT GOTT NYTT ÅR! 

Peter Hedström och hela teamet kring Hedströms Motorsport kan blicka tillbaka på en händelsefull säsong med många glädjeämnen. Bröderna Hvaal kom in i teamet och gav ett extra lyft, Christer Dalmans utvecklades under året som förare på ett mycket positivt sätt. Sist men inte minst! Peter Hedström, som egentligen inte skulle kört på hemmaplan knep SM-titeln och tog bronset i RallyX Nordic 2017.

Efter finalen i Strängnäs har teamet jobbat hårt med fokus mot nästa säsong. I två månader har man planerat och startad byggnation av ny verkstad, bilbyggen för nästa år är en het diskussion och teamet har kontrakterat en ny förare till Rally X Nordic. 
– Vi håller på vem föraren blir en stund till, detta och mycket mer gör vi offentligt under januari, säger Peter Hedström lite hemlighetsfullt.

En spännande fortsättning under 2018 alltså, kanske med ny bil, nya förare. Ännu en fartfylld säsong är att vänta, med Torsby-baserade Hedströms Motorsport i hetluften bland eliten av svenska rallycrossteam. 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.
adv 1