Peter Hedstrom

Peter i blågult till Höljes

 – Teamet toppladdat, ser fram mot ett nytt publikrekord.

Nu är det dags. I startgroparna för Hedströms Motorsport står bröderna Alexander och Joachim Hvaal tillsammans med Peter Hedström. Den magiska helgen i Höljes rullar igång nu på fredag och teamet är laddat till tänderna! Vi är READY TO RACE! 
Så sent som sista dagen innan Höljesbanan stängde inför tävlingen, gjorde teamet sina sista justeringar på bilarna inför årets magiska helg i Höljes. Redan i RallyX på Solvalla hittades mer fart i bilarna. I en sista shakedown före helgens batalj fann man ännu mer.
– Det känns som vi hittat det där lilla extra under testet och nu är vi enormt laddade inför helgen, nu sparar vi inte på nåt och det är fullt från första metern som gäller, säger Peter Hedström.
Sin vana trogen kommer Peter med något helt nytt till Höljes. Denna gång är det hela bilens dekor. Den går nu i en gul och blå färg mot en vit botten. Som extra touch är den den svenska flaggan som pryder taket.
– Det är en hyllning till vår härliga svenska hejaklack och alla fans i Höljes, säger Peter Hedström.
Inget av krutet sparas inför Höljeshelgen och Hedströms Motorsport har laddat upp med nya motorer i alla de tre nyservade bilarna, de två VW Polo Supercar och den Ford Fiesta Supercar som Joachim rattar. Det ligger publikrekord i luften igen och Peter märker att det kan vara på gång.
– Vi har aldrig någonsin förut haft så många bokade besökare från våra sponsorer och samarbetspartners, intresset för Höljes är enormt, berättar Peter.
Är ni en av de över 40 tusen som kommer? Ta då en sväng förbi Hedströms Motorsport och spana in den nya bil-dekoren…. Vi ses väl i Höljes!
This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.
adv 1