Peter Hedstrom

Peter och Alex i EM-toppen

Dag ett av slaget om Höljes är till ända och Hedströms Motorsport levererar. Det är en fantastisk stämning i Höljes och det smittar av sig på hela teamet.

– Vi är i EM-toppen, det känns skönt inför all den härliga hemmapubliken, säger Peter Hedström.

Dagen började lite stiligt med småproblem med bilarna på träningen, men sedan har hela teamet kört ett felfritt race under dagen.
– Det var gott att stöka undan det i morse, men det är tuff klass, med trettiotvå bilar till start så gäller det att köra smart, säger Alexander Hvaal.

Efter dagens Q1 och Q2 så ligger Alex på tredje plats i totalställningen. En plats bättre på andra, hittar vi Peter Hedström.
– Jag vill rikta ett stort tack till min mekaniker-chef och spotter Niklas Hagström för all bra taktik över radion och inte minst Andreas Hellman och hela serviceteamet, det här är deras förtjänst, jublar Peter Hedström.

Joachim Hvaal hade i Q1 problem med en drivaxel, men fick till en bra körning i avslutande Q2 med en åttonde tid. Han går till nattvila på femtonde plats och får Joachim allt att stämma i morgon så är han med all säkerhet med till finalerna även han.

I morgon bitti står de på startplattan igen. Q3 rullar igång redan 10:00 och finalpasset löper på vid femtontiden.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.
adv 1