Peter Hedstrom

Csucsu fortsätter

 – Ungraren skriver på för hela Euro RX-säsongen i Hedströms Motorsport. 

Nu är det klart att Ungerske rallycrossföraren Kornél Lukács, mer känd i rally och rallycrosskretsar under sitt smeknamn Csucsu, kommer att köra för Hedströms Motorsport resten av säsongen.  

Csucsu har redan hunnit göra sig bekant med Hedströms Motorsport, då han kört både premiären i Barcelona och nu senast deltävling två av Euro RX i Belgien för för teamet. Det är helt klart att han stortrivs och gillar det Torsbybaserade Volkswagenteamet, då Kornél nu efter två deltävlingar väljer att skriva på för resten av säsongen. 

– Det är glädjande att Csucsu väljer att fortsätta, vi har haft ett gott samarbete nu de första tävlingarna och när allt stämmer för honom är han riktigt snabb på banorna, säger Peter Hedström.

Kornél Lukács började redan som sextonåring i rally och styrde stegen över mot rallycross för två år sedan, då direkt in i Supercar. Han kommer från en full VM-säsong förra året, då han körde för rallylegenden Giggi Gallis team i en Kia Rio Supercar.

Euro RX i rallycross fortsätter på Hedströms Motorsports hemmabana i Höljes i slutet av Juni. Men innan det ska teamets RallyX Nordic-förare ge sig i kast med både Arvikas och Grenlands deltävling i denna nordiska rallycross-serie.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.
adv 1